Onze diensten

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”

Recruitment Advies

U vraagt zich al enige tijd af hoe u bepaalde kandidaten uit de markt kunt halen? Ons strategisch recruitment advies kan uw bedrijf helpen bij het vormgeven van en invulling geven aan deze koers. Wij werken tijdens dit traject volgens ons 7 staps recruitmentfundament. Wat uw doel op het gebied van werving ook is; AIM helpt u bij het zetten van de juiste stappen!

Recruitment

Wat als er versterking op een key positie van buitenaf noodzakelijk is? Of dit nu tijdelijk of vast betreft? Het aannemen van een kandidaat is geen sinecure. Elk bedrijf is immers uniek. De juiste strategie voor de invulling van uw openstaande positie is cruciaal voor het succes van de plaatsing en daarmee het succes van uw organisatie!

Hoe wij dit aanpakken? Leest u hier

Interim Professionals

U zoekt per direct tijdelijke kennis op hoogwaardig niveau?

Wat als er per direct tijdelijke kennis nodig is? AIM is er voor u in situaties waarin hier om gevraagd wordt. Wij begrijpen dat geen enkele uitdaging hetzelfde is. Hoe vindt u dan op korte termijn een betrouwe partner die effectief handelt en congruente veranderingen durft door te voeren of hoe beoordeelt u of u de juiste expertise in huis haalt bij tijdelijke vraagstukken? Die betrouwbare partner willen wij graag zijn bij AIM.

AIM werkt met ondernemende professionals die op uw stoel hebben gezeten en die de klappen van de zwepen kennen. Daadkrachtige professionals die analytisch vermogen en visie combineren, noodzakelijke besluiten nemen en oog hebben voor de menselijke en zakelijke aspecten van uw bedrijf of de tijdelijke expertise in huis hebben om veranderingen door te voeren omdat deze kennis op dat moment ontbreekt in de organisatie. Dit kan op operationeel, tactisch maar ook strategisch niveau!

Value Management

AIM zorgt voor de implementatie

U zoekt een interimspecialist op het gebied van waardecreatie?

Waarde toevoegen

Als we iedere dag zouden ondernemen met het idee dat we het bedrijf morgen zouden verkopen, dan zou elke beslissing die we vandaag nemen waarde moeten toevoegen. Ongeacht of u uw bedrijf verkoopt, of niet.

Deze denkwijze vormt de basis van de samenwerking tussen AIM en Aeternus Corporate Finance.

Bent u voor een bepaalde periode op zoek naar ondersteuning op een zeer specifiek kennisgebied en op hoogwaardig niveau? Wilt u een nieuw ERP of CRM implementeren, maar u weet niet wat de juiste software voor uw bedrijf is? Heeft u geen bedrijfsopvolging en twijfelt u over een verkoop of is de waarde van uw bedrijf door de (corona)crisis flink afgenomen? Welke strategische koers moet u dan varen en hoe gaat u deze koers vormgeven?

Om het optimale antwoord op deze vragen te geven werkt AIM samen met Aeternus Corporate Finance.

Samen zijn de twee bedrijven expert op het gebied van waardevermeerdering binnen bedrijven. Aeternus o.a. op het gebied van bedrijfswaardering en Valuemanagement, AIM op het gebied van de daadwerkelijke implementatie van Waardecreatie en tevens hoogwaardige interim opdrachten.

AIM levert hoogwaardige ondersteuning op locatie van het bedrijf en trekt daarbij de spreekwoordelijke kar omdat het bedrijf zelf niet de capaciteit heeft om een project of een kwaliteitsverbetering door te voeren.

Aeternus analyseert en adviseert

Door een uitgebreide Valuemanagement analyse selecteert Aeternus de relevante valuedrivers, bepaalt KPI’s, een strategie en prioriteiten. AIM selecteert de benodigde interim professional die vervolgens in het operationele proces gaat ondersteunen en voor u op deelgebieden de kar gaat trekken. Deze ondersteuning vindt plaats op locatie van uw bedrijf. Operationeel ondersteunend op hoogwaardig en waarde creërend niveau.