Interim Management

AIM Interim Management biedt uitsluitend interim professionals aan die specialist zijn in hun vakgebied. Interim professionals die het klappen van de zweep kennen en in het verleden op ‘uw stoel’ hebben gezeten; interim professionals met een echte ondernemersgeest. Of ze hebben de expertise welke niet standaard in uw bedrijf aanwezig is, maar door een strategische keuze (op o.a. commercieel, HR of IT vlak) wel relevant is. AIM’s interim professionals werken volgens een eigen ontwikkelde werkwijze en volgen trainingen op het allerhoogste niveau.

AIM Interim Management kent de onderstaande interim disciplines:

Finance

Het debiteurenbeheer, het uitvoeren van een controle, het verzorgen van rapportages, het inrichten van ERP-systemen, fiscale risicoanalyses en BTW-rapportages; onze finance interim professionals hebben oog voor detail. Samen met u werken onze finance interim professionals aan een financieel gezond en geordend bedrijf. Afhankelijk van de grote van uw onderneming en de gevraagde specialisatie selecteren wij de juiste interim professional.

General Management

Dagelijks leidinggeven aan het management team, het opstellen van een bedrijfsstrategie en bijbehorende budgetten, het uitbouwen van commerciële activiteiten; een general manager is een echte duizendpoot en een peoplemanager. AIM Interim Management selecteert voor u een interim general manager met ervaring in uw branche.

Sales & Marketing

Het ontwikkelen van nieuwe distributiekanalen, een proactiever salesbeleid opstellen, het verbeteren van product management, het introduceren van een nieuw product; een sales- of marketing interim is een commercieel in hart en nieren. Samen met u geven onze interim professionals invulling aan de opgestelde strategie.

HR Management

Het optimaliseren van contracten, het terugbrengen van ziekteverzuim, UWV aanvragen indienen, een reorganisatie begeleiden, een personeelsbeleid ontwikkelen; de werkzaamheden van een interim op het gebied van HR Management lopen sterk uiteen. Samen met u bepaalt AIM Interim Management waar uw organisatie behoefte aan heeft. Wij selecteren vervolgens de interim professional die het beste bij uw organisatie én opdracht past.

IT Strategy

Kosten reduceren door slim gebruik te maken van IT, technische professionalisering, een efficiëntieslag maken, het creëren van technische inzichtelijkheid en duidelijkheid; onze IT interim professionals weten er raad mee. Afhankelijk van de gekozen strategie en wensen selecteren wij een geschikte IT strategy interim professional.