Over AIM

Aeternus Interim Management (AIM) is de businesspartner op het gebied van executive search en waardevermeerdering binnen bedrijven. Onze interim professionals zetten zich in voor de vraagstukken en uitdagingen van onze opdrachtgevers op strategisch, finance, commercieel, IT en HR vlak. Wij zijn van mening dat elke bijdrage die wij leveren aan onze klanten moet toevoegen aan de waarde van het bedrijf.

Interim Management

Bent u een verandertraject aan het opstarten? Zoekt u tijdelijke vervanging van een van uw managers? Of heeft u geen bedrijfsopvolging? AIM heeft een uitgebreid netwerk van ervaren interim professionals en MBI kandidaten welke kunnen bijdrage aan uw organisatie. Ook voor de invulling van een vaste aanstelling weten wij de juiste kandidaat voor u te vinden. We stellen de wensen en ambities van onze kandidaten en opdrachtgevers voorop en zorgen voor de perfecte match. Onze consultants zijn ervaren en gespecialiseerd in meerdere functiegebieden of branches. Vanuit hun betrokkenheid en gedrevenheid, zijn zij een uitstekende sparringpartner voor kandidaten om hen te begeleiden bij het maken van een volgende stap in hun carrière. Voor onze opdrachtgevers zijn de consultants een professionele sparringpartner en adviseur voor alle wervingsvraagstukken. Bent u als professional zelf toe aan een nieuwe stap in uw carrière? Dan komen wij graag met u in contact om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Value Management

Als we iedere dag zouden ondernemen met het idee dat we het bedrijf morgen zouden verkopen, dan zou elke beslissing die we vandaag nemen waarde toevoegen. Ongeacht of u uw bedrijf verkoopt of niet. Deze denkwijze vormt de basis voor de werkwijze van AIM. Iedere ondernemer wil de waarde van zijn bedrijf maximaliseren. Maar hoe doen we dat? AIM heeft jarenlange ervaring op het gebied van waardevermeerdering. Deze ervaring stelt ons in staat om de pijnpunten binnen uw organisatie op te sporen én samen met u weg te nemen. Want vaak vinden wij pijnpunten op plekken waar u deze niet verwacht. AIM kijkt naar uw organisatie vanuit een ander perspectief. Een uitgebreide bureaustudie stelt ons in staat om valuedrivers voor u te selecteren, KPI’s op te stellen, strategie en prioriteiten te bepalen. AIM selecteert en detacheert hoogwaardige (interim) professionals die het uitgestippelde traject begeleidt.

Waarom AIM Interim Management?

Ervaring, expertise, een eigen ontwikkelde werkwijze, een échte ondernemersgeest en begeleiding van A tot Z; een aantal redenen om te kiezen voor AIM Interim Management. Al onze interim professionals hebben op ‘uw stoel’ gezeten en hebben ervaring met gelijke situaties en kennen de fijne kneepjes van het ondernemen. Of ze hebben de expertise welke niet standaard in uw bedrijf aanwezig is maar door een strategische keuze (op o.a. commercieel, HR of IT vlak) wel relevant is. AIM’s interim professionals werken volgens een eigen ontwikkelde werkwijze en volgen trainingen op het allerhoogste niveau. Twijfelt u om uw bedrijf na de waardevermeerdering te verkopen, een fusie aan te gaan of een overnametraject te starten? Dan schakelen wij onze vertrouwde samenwerkingspartner in om uw traject van begint tot eind te begeleiden.

Interesse? Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!